Potpuno naga tela u novim epizodama Top Geara sa Matt Le Blancom

Izvor: Tracara.com, 05.Feb.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno naga tela u novim epizodama Top Geara sa Matt Le Blancom

Matt LeBlanc (foto: Facebook/mattleblanc) Matt Le Blanc radi na novim epizodama emisije Top Gear, a najnovije scene zaintrigirale su sve fanove. U tizeru koji traje 90 sekundi, prikazano je kako on spasava grupu golih šetača u svom Avtoros Shamanu.  (foto: PA) Glumac je zamenio voditelja Crisa Evansa, koji je prošle godine njemu prepustio ulogu domaćina. A u novim klipovima prikazani su Matt, Harris i Rory Reid u čudnom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u autu. Nove epizode prikazuju i grandiozne automobile od Aston Martina DB11 do Ferarija FXXK. Trejler najnovijih epizoda biće prikazan na BBC One u subotu uveče.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte novi "Top gear"! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Feb.2017

Posle odlaska voditelja i katastrofalne prethodne sezone, "Džoi" se vraća u narednoj i odgovara na "nezgodna" pitanja!..Foto: YouTube..BBC je predstavio trejler 24. sezone emisije "Top gear", koja je prošle godine neslavno nastavljena bez famozne voditeljske trojke - Džeremija Klarksona, Ričarda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.