Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 13:45

Posle 44 godine zatvara se čuvena novosadska pekara “Violeta”

Novi Sad iz ubrazno ostaje bez omiljenih mesta u kojima se uživalo u dobrom zalogaju. Nakon što su nedavno srušeni kiosci kod Novosadskog sajma, gde su se nalazili “Index maja” i “Giros master”, sada je došlo vreme da se Novosađani oproste i sa jednom od najpoznatijih pekara.
Čuvena “Violeta” iz Temerinske ulice se zatvara posle 44 godine. To su na Fejsbuk stranici objavili vlasnici pekare.
“Svaki početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ima i svoj kraj. Pocetak je bio pre 44 godine, a kraj je 30.09.2022. i od večeras je pekara zvanično i trajno zatvorena! Posle svih ovih godina, želim da se zahvalim roditeljima koji su sve ovo, uz veliku ljubav i trud započeli, svim zaposlenima koji su dali neprocenjiv doprinos i danonoćno se trudili, kao i cenjenim i vernim kupcima bez kojih ova priča sigurno ne bi trajala ovako dugo! Ostaje nam da se ponekad u priči setimo “Violete” posle izlazaka, piroški, pogačica sa čvarcima, ruže mak… I što bi rekao Đole: “Odlazi cirkus iz našeg malog grada…”.

Violeta, hvala za mnoga gladna usta koja si nahranila pogotovo u povratku posle noćnih izlazaka!
5 pekara u Novom Sadu gde još uvek možete kupiti pravi domaći hleb

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.