Policija fejsbuk porukom obavestila majku da joj je sin poginuo, ona nije videla i tražila ga 20 dana

Izvor: Blic, 20.Feb.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija fejsbuk porukom obavestila majku da joj je sin poginuo, ona nije videla i tražila ga 20 dana

Ana Lemb Krejsi iz okruga Klejton, u američkoj saveznoj državi Džordžiji, tragično je izgubila sina Rikija Lemba (30), koga je na prometnoj raskrsnici pokosio nesavesni vozač. Bolu zbog gubitka sina pridružilo se ogorčenje na policiju okruga Klejton, koja se nije potrudila da je o smrti sina zvanično obavesti, već je to učinila preko Fejsbuka. Poruka sa privatnog fejsbuk profila kojom je majka obaveštena da se javi policiji zbog pogibije sina

Poruke primljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od osoba kojih nema među prijateljima "Fejsbuk" automatski smešta u “ostalo”, odeljak koji gospođa Lemb Krejsi nikada ni ne otvara. Istu poruku je dobila i njena ćerka, ali i ona je, s obzirom na to da potiče od nepoznate osobe, nije videla.

Ana Lemb Krejsi

Umesto toga, nesrećne žene su, gajeći lažnu nadu, sina i brata 20 dana tražile po bolnicama, zatvorima i svim drugim mestima koja su im pala na pamet. Majka mu je čak i na "Fejsbuk" poslala poruku: “Riki, gde si? Voli te mama!”.

Sve to vreme, on je ležao u mrtvačnici.

Riki Lembi i fotografija mesta nesreće u kojoj je izgubio život

Policija se pravda da nije imala drugog načina da obavesti porodicu i da na njihove telefonske pozive niko nije odgovarao. Gospođa Lemb-Krejsi, koja je svoje ogorčenje iznela i u TV emisiji, tvrdi da to nije tačno, jer već 13 godina radi na istom poslu. Ona kaže da ni poruka preko "Fejsbuka" ne bi prošla nezapaženo da je poslata sa zvaničnog policijskog sajta.

Tu primedbu policija smatra opravdanom i obećava da će ispitati kako je došlo do toga da pri slanju poruke umesto zvaničnog policijskog naloga bude upotrebljen profil izvesne Misti Henkok.

Povezane vesti: Uhapšena majka zbog seksa sa sinom tinejdžerom kojeg je zavela preko Fejsbuka Usvojeni mladić pronašao majku na Fejsbuku
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEVEROVATNO: Policija Fejsbuk porukom obavestila majku da joj je sin poginuo!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2013, 01:48

Nesrećna Amerikanka, koja nije videla poruku poslatu s naloga nepoznate osobe, tražila je sina 20 dana po bolnicama i zatvorima, a sve to vreme on je ležao u mrtvačnici

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.