NEVEROVATNO: Policija Fejsbuk porukom obavestila majku da joj je sin poginuo!

Nesrećna Amerikanka, koja nije videla poruku poslatu s naloga nepoznate osobe, tražila je sina 20 dana po bolnicama i zatvorima, a sve to vreme on je ležao u mrtvačnici

  • 1

Ana Lemb Krejsi iz okruga Klejton, u američkoj saveznoj državi Džordžiji, tragično je izgubila sina Rikija Lemba (30), koga je na prometnoj raskrsnici pokosio nesavesni vozač.

Bolu zbog gubitka sina pridružilo se ogorčenje na policiju okruga Klejton, koja se nije potrudila da je o smrti sina zvanično obavesti, već je to učinila preko Fejsbuka.

Poruke primljene od osoba koje nema među prijateljima Fejsbuk automatski smešta u "ostalo", odeljak, koji gospođa Lemb Krejsi nikada ni ne otvara. Istu poruku je dobila i njena ćerka, ali i ona je, s obzirom na to da potiče od nepoznate osobe, nije videla.

Umesto toga, nesrećne žene su, gajeći lažnu nadu, sina i brata 20 dana tražile po bolnicama, zatvorima i svim drugim mestima koja su im pala na pamet.

Majka mu je čak i na Fejsbuk poslala poruku: "Riki, gde si? Voli te mama!".

Sve to vreme, on je ležao u mrtvačnici.

Policija se pravda da nije imala drugog načina da obavesti porodicu i da na njihove telefonske pozive niko nije odgovarao. Gospođa Lemb-Krejsi, koja je svoje ogorčenje iznela i u TV emisiji, tvrdi da to nije tačno, jer već 13 godina radi na istom poslu. Ona kaže da ni poruka preko Fejsbuka ne bi prošla nezapaženo da je poslata sa zvaničnog policijskog sajta.

Tu primedbu policija smatra opravdanom i obećava da će ispitati kako je došlo do toga da pri slanju poruke umesto zvaničnog policijskog naloga bude upotrebljen profil izvesne Misti Henkok.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    21. februar 2013 | 10:28

    Jesu li i lajkovale mrcine jedne? Svašta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA