Pogledajte dirljivi snimak beskućnika pijaniste koji je oduševio ceo svet

Izvor: Savršena.com, 04.Jul.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte dirljivi snimak beskućnika pijaniste koji je oduševio ceo svet

Snimak koji je obišao svet

Dok je pre nekoliko dana opušteno šetala Sarasotom, Aurore Henry nije ni sanjala da će promeniti život iz korena jednom beskućniku.

Ona je bila oduševljena njegovim umećem koje je pokazao za klavirom izvodeći neverovatnu verziju pesme Come Sail Away koju je pre skoro 40 godina otpevao Styx. 
Po dolasku kući je postavila ovaj snimak na svoj Facebook profil, a ubrzo su mnogi njeni prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << podelili ovaj video, te se tako našao i na YouTubeu gde ga je do sada pregledalo preko 2 miliona ljudi što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Kao rezultat toga već su se javili neki restorani koji mu nude stalan posao.
Zar nije tužno što živimo u svetu gde ovakvi umetnici sviraju (i žive!) na ulici?

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.