Počelo glasanje za omot Indirinog albuma

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo glasanje za omot Indirinog albuma

Na zvaničnom sajtu popularne folk pevačice Indire Radić, kao i na njenoj oficijelnoj „fejsbuk“ stranici, juče, tačno u podne, počelo je otvoreno glasanje za izbor rešenja za omot jubilarnog 15. albuma „Istok, sever, jug i zapad“, koji bi tokom ove jeseni trebalo da bude objavljen.

Glasanje će trajati do 15. septembra, kada će se sumiranjem svih glasova izabrati pobednik. Indira je za pobednika na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << konkursu, koji je otvoren još od početka avgusta, pripremila vrednu nagradu - letovanje u Grčkoj za dve osobe u toku 2012. godine. Dakle, ko god smatra da je dovoljno kreativan da učestvuje u ovom projektu, može se prijaviti na Indirin konkurs.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.