Pobednici konkursa Heroj ulice: pripremaju obroke za socijalno ugrožene porodice

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Dec.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednici konkursa ''Heroj ulice'': pripremaju obroke za socijalno ugrožene porodice

Mirjana Mutuc, Novosađanka koja svake nedelje, zajedno sa svojim ćerkama Marijanom i Minom, sprema obroke za sedam socijalno ugroženih porodica, pobednica je konkursa „Heroj ulice“, koji su organizovali list „Dnevnik“, „Novosadska televizija“ i „Kolor Pres Grupa“, a koji je bio otvoren od 1. oktobra do 15. decembra.

 
Ona je nedavno pokrenula i grupu na socijalnoj mreži Fejsbuk ,,Obrok za porodicu“ sa ciljem da poveže osobe koje bi kuvale onima kojima su obroci potrebni. Novosađani su, putem Konkursa, imali priliku da prijave ljude iz svog okruženja koji čine dobra dela za sreću drugih, bave se nečim zanimljivim, brinu o starijima, životinjama, koji pomažu svojim sugrađanima i čine...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.