Plavi tim pobedio u komplikovanom izazovu MasterChefa: Neko od crvenih ispada VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 23:29

Plavi tim pobedio u komplikovanom izazovu "MasterChefa": Neko od crvenih ispada VIDEO

Odlukom sudija Branka, Filipa i Nenada plavi tim odneo je pobedu i obezbedio svoje mesto na balkonu!

Martin, kao vođa plavog tima, nije krio koliko je ponosan zbog pobede.

Crveni tim danas će se boriti za svoje mesto na balkonu, a jedan od takmičara će napustiti "MasterChefa".

"Ponosan sam na svoj tim, na svakog pojedinačno, a isto tako sam ponosan i na sebe", rekao je Martin, o sledećem izazovu "MasterChefa", saznajte u videu OVDE.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo se trese Turska: Zemljotres jačine 4,1 stepen pogodio državu

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 09:12

Jak zemljotres jačine 4,1 stepena po Rihteru pogodio je jutros Tursku...Epicentar je bio blizu grada Malatije na dubini od osam kilometara...Za sada nema informacija o žrtvama i materijalnoj šteti...Pročitajte još:..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite...

Nastavak na B92...

Opljačkana zlatara u Tivtu, odneta veća količina zlata

Izvor: B92, 16.Feb.2024

Tivatska policija je saopštila da je u pljački lokalne zlatare u Tivtu ukradena veća količina zlata, preneli su danas crnogorski mediji...Neimenovani izvor u u tivatskoj policiji rekao je za RTCG da je su ovo krivično delo izvršila dvojica počinliaca...Tivatska policija ima podatke o kojim licima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.