Pevacica-se-bori-sa-rakom-Stize-podrska-kolega

Izvor: medio.rs, 14.Okt.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevacica-se-bori-sa-rakom-Stize-podrska-kolega

Njena životna bitka

Kako pišu mediji iz Bosne i Hercegovine, pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares bori se sa karcinomom i trenutno je na lečenju u bolnici u Bihaću. Vlasnica velikog hita „To mi nije trebalo“ oglasila se i na svom „Fejsbuk" profilu.

– Ja nisam ona što bi pala na koljena … A to je to što mi nije trebalo … Želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana punoooo mi je značilo, teške su to vijesti. Ali želim također >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na koljena, sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj … jesam zmaj ili nisam …. mene čuva moja raja … hvala svima, napisala je između ostalog popularna pevačica.

U međuvremenu, Donni stiže podrška i od kolega, a među prvima joj je oporavak poželeo Fuad Backović poznatiji kao Deen.

– Mojoj dragoj prijateljici i ženi OGROMNOG srca i predivne duše želim što brži oporavak i svu sreću svijeta! Iskreno, u šoku sam i vrlo potresen ali znam da će moja Donna Ares sve pobijediti i zasjati punim sjajem! Voli te i grli tvoj drugar! Najjače! Ti si moj ZMAJ! – poručio je Deen koleginici putem društvenih mreža.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donna Ares se bori protiv raka: Pobediću!

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2014

Poručila da se ne predaje: Donna Ares (foto: promo) Bosanska pevačica Donna Ares obolela je od raka. Ona je ovo saopštila danas na Facebooku, uz napomenu da se ne predaje i da nastavlja borbu protiv opake bolesti. “Ja nisam ona što bi pala na kolena… a to je to što mi nije trebalo… Želim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.