Pevačica saznala da ima rak: Neću pasti na kolena, boriću se kao zmaj

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica saznala da ima rak: Neću pasti na kolena, boriću se kao zmaj

Sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj... jesam zmaj ili nisam...

Popularna bosanska pevačica Donna Ares, čije pesme su bile veoma popularne i u našoj zemlji, trenutno se bori sa karcinomom.

Donna se trenutno nalazi na lečenju u bolnici u Bihaću i putem društvene mreže Facebook je poručila da ona nije osoba koja će pasti na kolena, te da će pobediti rak.

- Ja nisam ona što bi pala na kolena... a to je to što mi nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trebalo... želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana, punoooo mi je značilo... teške su to vesti ... ali želim takođe da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na kolena... sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj... jesam zmaj ili nisam... mene čuva moja raja... hvala svima... - napisala je Donna, koja ima veliku podršku od strane fanova i kolega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevacica-se-bori-sa-rakom-Stize-podrska-kolega

Izvor: medio.rs, 14.Okt.2014

Njena životna bitka..Kako pišu mediji iz Bosne i Hercegovine, pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares bori se sa karcinomom i trenutno je na lečenju u bolnici u Bihaću. Vlasnica velikog hita „To mi nije trebalo“ oglasila se i na svom „Fejsbuk" profilu...– Ja nisam ona što bi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.