Pevačica saznala da boluje od raka: Neću pasti na kolena, čuva me moja raja

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica saznala da boluje od raka: Neću pasti na kolena, čuva me moja raja

Pre nekoliko dana mediji širom regiona preneli su vest da se popularna bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares nalazi u bolnici. Iako je sve izgledalo kao bezazlena poseta lekaru usled premorenosti, ispostavilo se da je u pitanju nešto potpuno drugačije.

Naime, nakon detaljno obavljenih pregleda pevačica je saznala da zapravo boluje od kancera. Dona se trenutno nalazi na lečenju u bolnici u Bihaću i putem društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Fejsbuk poručila je svojim fanovima da ona nije osoba koja će pasti na kolena, te da će pobediti rak.

- Ja nisam ona što bi pala na kolena… a to je to što mi nije trebalo… želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana, punoooo mi je značilo… teške su to vesti … ali želim takođe da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na kolena… sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj… jesam zmaj ili nisam… mene čuva moja raja… hvala svima…- napisala je  pevačica, koja ima veliku podršku od strane fanova i kolega.

Ovu informaciju potvrdio je i njen dugogodišnji partner Džavid Ljubovci.

- Dona se psihički oseća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, porodice, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Fejsbuku. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora da ojača organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama- rekao je Ljubovci.

Dona će, kako smo saznali, ostati u bolnici u Bihaću dok ne ojača organizam, posle čega će otići na lečenje u Sarajevo. Kako nam je Džavid rekao, ona izuzetno veruje lekarima u Bosni i nema potrebe da ide u inostranstvo na lečenje.

S obzirom na to da je zovu Žena zmaj, svi veruju da će Dona iz ovoga izaći mnogo jača i bolja, a svojim fanovima, kojima se svakodnevno obraća putem društvenih mreža je obećala veliki koncert čim se oporavi, kako bi zajedno proslavili njenu pobedu sa opakom bolešću.

Autor: Life Content

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Donna Ares teško bolesna, pevačica saznala da ima rak! (Foto)

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2014

Azra Kolanković poznatija kao Donna Ares, iznenadila je sve svoje obožavaoce putem druÅ¡tvene mreže Fejsbuk kada je objavila da bori sa teÅ¡kom i opakom boleÅ¡ću koja joj je u samo jednom danu potpuno promenila život.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.