Pas bačen u septičku jamu u Kruševcu VIDEO

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas bačen u septičku jamu u Kruševcu VIDEO

"Pas Đole je bačen u septičku jamu, da ne bi trčao za kolima. Mislim da su stali da uzmu gorivo i bacili ga. Celu noć je bio u jami. Sada je kod mene, na sigurnom, jako je dobar pas", napisala je Dragica Ivković, koja je spasila nesrećnu životinju, na svom Facebook profilu.

Naime ova priča je pokazala svu bezdušnost pojedinih ljudi. Vodi nas u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kruševac, tačnije Ćićevac gde je Dragica spasila život psu kog je neko bacio u jamu!

Za one koji možda ne znaju septička jama se gradi kad ne postoji gradski kanalizacioni sistem. Služi za skladištenje otpadnih voda i time se sprečava širenje zaraza i neprijatnih mirisa.

Za neke nehumane ljude septička jama je jedno mesto u kome se može baciti pas!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.