Paradigma Summer Jam Sessions / Dule b2b DeeeS

Izvor: Plakatt.com, 11.Avg.2011, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paradigma Summer Jam Sessions / Dule b2b DeeeS

Club Paradigma, Vrsac
Saturday 13 Aug 22:00 - 14 Aug 03:00

Funky Business zajedno sa klubom Paradigma (www.facebook.com/club.para​digma) Vam donosi pravo osveženje u narednim letnjim mesecima uz nov serijal žurki poznatijih kao &Summer Jam Sessions' gde vas očekuje kvalitetan provod uz dobar ambijent, niske cene pića, gostovanje DJeva iz regiona, kao i lokalne, Vama već poznate Funky Business DJeve.
Funky Business, kao promoter i organizacija, nastoji da sa svojim radom što više poboljša noćni život u gradu Vršcu što se tiče elektronske muzike i zabave za mlade.
Kao zagrevanje za 'The Dubai Connection' (http://www.facebook.com/ev​ent.php?eid=21465241858624​8) nastupaju DeeeS i Dule, naravno u back-to-back varijanti.
__________________________​__________________________​_____
DORIAN b2b DULE
[Funky Business]
www.facebook.com/funkybusi​ness.org

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.