Pacoli sa Ugljaninom, podrška bošnjačkoj zajednici u Sandžaku

Izvor: RTS, 31.Jul.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli sa Ugljaninom, podrška bošnjačkoj zajednici u Sandžaku

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli u Prištini je obećao Sulejmanu Ugljaninu podršku bošnjačkoj zajednici u Sandžaku.
Prema pisanju prištinskog dnevnika Zeri, predsednik Nacionalnog bošnjačkog veća Sandžaka Sulejman Ugljanin sastao se sa Bedžetom Pacolijem, koji je podelio slike sa tog sastanka na Fejsbuku.

"Zahvalio sam na pozivu koji sam pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana dobio i izvinio se što iz poznatih razloga nisam mogao da učestvujem. Sa gospodinom Ugljaninom smo razgovarali o stanju bošnjačke zajednice u Sandžaku i na njihov zahtev sam izrazio podršku unapređenju njihovih prava prema sada naprednim međunarodnim standardima", napisao je Pacoli na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pacoli sa Ugljaninom: Podrška bošnjačkoj zajednici

Izvor: B92, 31.Jul.2018

Priština -- Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli je u Prištini obećao Sulejmanu Ugljaninu podršku bošnjačkoj zajednici u Sandžaku...Prema pisanju prištinskog dnevnika Zeri, predsednik Nacionalnog bošnjačkog veća Sandžaka sastao se s Pacolijem, koji je o tom sastanku na Facebook-u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.