PUKLO DRUGARSTVO - ZARATILE NA KRV I NOŽ! Zerina se RAZOČARALA u Lunu, ova je IZVREĐALA: KOZO jedna nezahvalna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLO DRUGARSTVO - ZARATILE NA KRV I NOŽ! Zerina se RAZOČARALA u Lunu, ova je IZVREĐALA: KOZO jedna nezahvalna!

Pale teške reči!

Tokom prethodne noći u rijaliti programu "Zadruga 2" odigralo se popularno takmičenje Zadrugovizija a ukućani Bele Kuće su se svojski potrudili ne bi li pokazali ono što najbolje umeje. Dvostruku pobedu odnela je modna blogerka, Luna Đogani, koja je oduševila publiku i fanove koji su joj uzvratili brojnim glasanjem i time joj omogućili pobedu na "Fejsbuku" i putem SMS glasova.

SCENA JE NJIHOVA - DVOSTRUKI POBEDNICI Zadrugovizije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ONI: Svi su bili u ŠOKU kad su čuli BROJ GLASOVA!

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

 A LUNA BESNI U BEKSTEJDŽU!? Neposredno PRED izlazak na binu, Đoganijeva ugledala NJIH DVOJE! Kakav ŠOK!

Ona je odnela pobedu putem sms i Fejsbuk glasova i za to kao nagradu dobila slatkiše koje je podelila sa svim ukućanima. Međutim, ona se nije prvo obratila Zerini Hećo i Jeleni Krunić sa kojima je delila dobro i zlo, što se ispostavilo da je bila velika greška.

Naime, Zerina joj je žestoko zamerila na tome, pa joj je sve sasula u lice, a čula je i da je Đoganijeva izgovorila da joj ona nije pravi prijatelj.

- Ja tu trčim oko nje od samog početka, dajem joj savete a ona nije došla da kaže da smo mi prioritet! Ja idem za nekim da se nekom svidim i da se dopadnem?! Prioritet smo ti Jelena i ja! Ne možeš meni govoriti da sam koza! Jesam trebala da kažem da je ku*vetina iza leđa i da dođem da joj se smeškam u facu! Još mi kaže da joj nisam prijatelj, e pa, nisi! - vikala je Zerina.

Luna nije mogla da veruje šta sluša, pa je sa njom ušla u ozbiljnu raspravu.

AU, JEZIVO STANJE! Zerina URLALA na Krunićku, ova BEŽALA od nje: Vrišti i udara - SKRENULA NAKON TUČE?

ONI SU BRILJIRALI! Završena 1. Zadrugovizija: POBEDNIK STRUČNOG ŽIRIJA dirnuo sve u studiju! (VIDEO)

- Šta pričaš bre ti!? Ja idem oko tebe kao da sam ti majka! Kad ti nešto nisam dala?! Sram da te bude! Ja tebi ne moram da delim, podrazumeva se da sve što imam ja imaš i ti! Ja sam otela do Adama da bih tebi dala. - rekla je Luna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISCRPELA JE SVU MOJU ENERGIJU! Luna u besu OTKRILA: NAJGORE PONIŽENJE - MUVALA SE sa Vladom dok sam PLAKALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018

Nije joj više prijateljica!..Tokom prethodne noći zadrugari su imali prilike da učestvuju u popularnom takmičenju "Zadrugovizija" gde su se svi trudili da se prikažu u što boljem svetu. Nakon proglašenja pobednika, oni su sedeli i komentarisali nastupe koji su na njih ostavili najviše utiska,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DOBRO BRE LUNA, ZAR OPET BLAMIRANJE? Nakon skandala da je PEVALA NA "PLJEBEK" isplivao OVAJ DETALJ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018

Nije naučila tekst!..Tokom prethodne noći učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" učestvovali su u takmičenju "Zadrugovizija" gde su se trudili da se prikažu u što boljem svetlu, a pojedini su oduševili publiku i žiri. Iako je Luna Đogani, zajedno sa svojom grupom, odnela dvostruku pobedu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.