“PROTEGLA SE ZMIJA S KRAJA NA KRAJ CRNE GORE”: Ova fotografija ogromne šarke ima 1.500 lajkova, a komentari su urnebesni! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“PROTEGLA SE ZMIJA S KRAJA NA KRAJ CRNE GORE”: Ova fotografija ogromne šarke ima 1.500 lajkova, a komentari su urnebesni! (FOTO)

Zmija koja se sunčala na osušenom drvetu, navodno je uslikana u Crnoj Gori. Slika je osvanula na stranici Podgorički vremeplov na Fejsbuku.

Sudeći prema komentarima, ljudi se pitaju da nije ova "aždaja" nečiji odbegli kućni ljubimac. Polemika se povela oko toga da li je u pitanju šarka ili poskok, a većina se slaže da zmija i nije toliko velika, već je zumirana pa izgleda kao kolos.

Jedan komentar glasi: "Protegla se zmija s kraja na kraj Crne Gore", ali među komentatorima ima i onih koji misle da fotografija nije uslikana u Crnoj Gori.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.