POSTENI SRBI Nasli novcanik pun para usli u trag vlasniku preko Fejsbuka i evo kako su nagradjeni

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTENI SRBI Nasli novcanik pun para usli u trag vlasniku preko Fejsbuka i evo kako su nagradjeni

- Vlasnik nije ni primetio da je izgubio novčanik. Kad je došao da preuzme svoje stvari, častio nas je sokom i kolačima - kaže jedan od radnika prodavnice podova u Kruševcu

Radnici prodavnice podova u Kruševcu pronašli su novčanik s 450 evra i nekoliko kreditnih kartica. Vratili su ga vlasniku Srđanu Tomašu iz Beograda, a on ih je častio kolačima i sokom.

Čim su ugledali novčanik, radnici Dragiša Stojanović i Miroslav Tomić krenuli su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u pronalazak vlasnika. Pronašli su njegov profil na Fejsbuku i poslali mu poruku, međutim, on im nije odgovarao.

– Pozvali smo “Banku Inteza” u Beogradu i objasnili im o čemu se radi. Uspeli smo da dođemo do Srđanovog telefona. Kad smo ga pozvali bio je u Aleksandrovcu. Nije ni primetio da je izgubio novčanik. Kad je došao da preuzme svoje stvari častio nas je sokom i kolačima – kaže jedan od radnika Miroslav Tomić.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kruševac

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.