POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminuo muzičar Miloš Jovanović Hamer

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TEŠKE BOLESTI: Preminuo muzičar Miloš Jovanović Hamer

Poznati novosadski multimedijalni umetnik Miloš Jovanović Hamer preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 51. godini. Jovanović se bavio marketingom, imao je svoju agenciju za oglašavanje "Hammer", a bio je i muzičar, producent, reditelj.

Bio je autor brojnih reklama, slogana, kampanja i događaja, i dobitnik je različitih nagrada na svetskim festivalima. U njegovom muzičkom studiju svoje projekte realizovali su naši poznati muzičari, poput Ramba Amadeusa, Šabana Bajramovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zdravka Čolića, Bajage i Instruktora, Đorđa Balaševića, grupe Leb i sol. Svoj prvi album "Ljudi od zemlje" Miloš Jovanović je snimio prošle godine sa bendom "Dobrovoljno kovačko društvo".

Na albumu su pesme za koje je tekst i muziku Jovanović pisao sam. Režirao je igrano-dokumentarni film "Frau Einstein" 2011. godine, ali i nekoliko dokumentarnih.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NIKOL KIDNAN: Ja sam devojka sa sela!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

U duši sam sasvim obična devojka sa sela. Imam želju za sporijim i mirnijim životom, rekla je proslavljena glumica..Holivudska glumica Nikol Kidman iako na crvenom tepihu deluje veoma glamurozno, sebe smatra samo običnom devojkom..."U duši sam sasvim obična devojka sa sela. Imam želju za sporijim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.