POSLE HARADINAJA, NA REDU JE ON! Još jedan član OVK uskoro će se naći u HAGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE HARADINAJA, NA REDU JE ON! Još jedan član OVK uskoro će se naći u HAGU!

On je na svom Fejsbuk profilu napisao da je poziv dobio danas, a da pred Specijalnim sudom treba da se pojavi 2. oktobra.

Bivši zamenik komandanta brigade 128 Operativne zone Paštrik (ZOP), Avdi Ibrahimi, iz Prizrena, saopštio je danas da je dobio poziv za saslušanje od Specijalnog suda za zločine tzv. OVK u Hagu.

Ibrahimi je na svom Fejsbuk profilu napisao da je poziv dobio danas, a da pred Specijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudom treba da se pojavi 2. oktobra.



Podsetio je da je do sada dva puta bio saslušan od Specijalnog suda u Kancalariji Euleksa u Prištini, kada je, kako kaže, izjavio da zaista nema saznanja da je bilo ko u OVK činio bilo kakav zločin.

Dodao je da je odbio sve ''neutemeljene optužbe'', što će ponoviti i pred Specijalnim sudom u Hagu. Naveo je I da je lično bio protiv formiranja Specijalnog suda, ali da će se ipak odazvati pozivu.
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.