Ovo je OTAC IZ PAKLA koji je svoju petomesečnu ćerkicu UBIO GOLIM RUKAMA

Izvor: Press, 29.Nov.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je OTAC IZ PAKLA koji je svoju petomesečnu ćerkicu UBIO GOLIM RUKAMA

Fardi Jašari (22) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju petomesečnu ćerkicu zadavši joj teške povrede pesnicama od kojih je nesrećno dete preminulo u Zemunskoj bolnici.
Foto:Blic
Petomesečna beba je preminula 23. septembra u Zemunskoj bolnici, a na obdukciji je potvrđeno da je imala prelom rebara i brojne krvne podlive po rukama i glavi.
Foto: Facebook
Fardi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Jašari
Farida Jašarija je policija odmah uhapsila, a on je, kako nezvanično saznajemo, priznao zločin odmah nakon što su mu stavljene lisice.
Jašari ima još jedno, nešto starije dete a u komšiluku slovi za nasilnika, dok pojedinci tvrda da je bio alkoholičar.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Moj sin je ubio dete, dođite po njega! Umrla mi je unuka...": Ispovest BAKE UBIJENE PETOMESEČNE BEBE u Sremčici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018

Fardi Jašari (23) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao petomesečnu ćerkicu Leonoru jer ga je, prema navodima, u narkomanskoj krizi, nerviralo što beba plače..Devojčica je bila još živa kada ju je 23. novembra majka M. I. donela u Zemunsku bolnicu i lekarima rekla da verovatno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.