Ova mama našla je genijalno rešenje za kolica pomoću kog će vam kuća uvek biti besprekorno čista

Izvor: Luftika.rs, 18.Nov.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova mama našla je genijalno rešenje za kolica pomoću kog će vam kuća uvek biti besprekorno čista

Došao je period blata i kiše tako da svaka mama sa kolicima zna šta to predstavlja za kuću i podove.
Ova kreativna mama otkrila je svoj trik sa dečjim kolicima zbog kojih joj je kuća uvek čista a sve mame pitaju se zašto se one nisu toga setile, prenosi Blic žena.
Mama iz Engleske, Laura Authart, podelila je na internetu svoj jeftin i brz trik kojim postiže da joj kuća uvek čista, kakvi god vremenski uslovi bili.
Foto: Facebook  
Laura se dosetila i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << točkove kolica stavila je kape za tuširanje, umesto da baca pare na preskupe zaštite za točkove.
– Evo ideje šta da nabacite na točkove a da hvata prljavštinu kada se osuši i krene da otpada sa točkova svuda po stanu. Spasiće vam tepihe i podove. Naravno da postoje zaštitnici za točkove, ali zašto bacati pare – kaže ova mama.
Njena ideja ima preko 13.000 lajkova, a komentari samo pljušte.
– Ma kako se ja nisam ovoga setila dok je moje dete bilo malo? Svaka ti čast!
– Pa ti si genije!
– Ovo je sjajno i za stavljanje kolica u kola! Hvala ti – poručuju joj mame.
Roditelji oprez: Ne žurite sa prvim cipelicama!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.