Otišla si da budeš naš anđeo i da nas čuvaš: Fejsbuk pun oproštajnih poruka prijatelja ubijene Teodore

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišla si da budeš naš anđeo i da nas čuvaš: Fejsbuk pun oproštajnih poruka prijatelja ubijene Teodore

Tragična smrt lepe Novosađanke Teodore Kaćanski, potresla je celu Srbiju, a društvene mreže su preplavile potresne oproštajne poruke pijatelja fitnes instruktorke, koja je juče podlegla povredama koje je zadobila u Novom Sadu.

TEODORA NIJE JEDINA: Ove srpske lepotice su zbog veza sa žestokim momcima ZAVRŠILE TRAGIČNO



Među sentimentalnim oproštajnim porukama, izdvojila se jedna njene drugarice, prenosimo vam je u celosti:

"Bobičice ... otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << si kod svoje Radmilice da budes naš anđeo i da nas čuvaš. Uradila si poslednju seriju izdržaja... i odradila si je do kraja, snažno i hrabro, onako kako si nas sve učila. Hvala ti što sam bila deo tvog života i sto se ponosim time... i tobom. Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe. Ali, verovatno, Bog samo takve i hoće. Pa tako je i tebe odabrao", napisala je drugarica pokojne Teodore.

Foto: Instagram/kacanska

Podsetimo, na Teodoru je pucao za sada još uvek nepoznat napadač, a istraga je pokazala da je u nju ispaljeno pet metaka dok je nameravala da preparkira "rendž rover" svog dečka, Nenada Stevića koji je neposredno pre pucnjave ušao u zgradu u kojoj su živeli.

NAJNOVIJI DETALJI: Dečko nije dao da lepu Teodoru skinu sa aparata, ali kad je čuo posledice, pristao je



Ona se za život borila na odeljenju intezivne nege od subote do utorka uveče, kada je preminula.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Otisla si da budes nas andjeo i da nas cuvas Fejsbuk pun oprostajnih poruka prijatelja ubijene Teodore

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2016

Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe - deo je dirljive poruke..Tragična smrt lepe Novosađanke Teodore Kaćanski, potresla je celu Srbiju, a društvene mreže su preplavile potresne oproštajne poruke pijatelja fitnes instruktorke, koja je juče podlegla povredama...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.