Otac Tijane Jurić upozorava na ozbiljnost situacije povodom Jeleninog nestanka: Opet smo svi na ispitu, molim vas podelite objavu!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jun.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Tijane Jurić upozorava na ozbiljnost situacije povodom Jeleninog nestanka: Opet smo svi na ispitu, molim vas podelite objavu!

Još jedan nestanak devojke Jelene Lazarević (26) u Beogradu, uznemirio je javnost, ali i oca otete i svirepo ubijene Tijane Jurić (15) iz Subotice - Igora Jurića. 

On je na svom Fejsbuk profilu ostavio status u kojem poziva poznanike da se priključe potrazi i da svoja saznanja podele sa porodicom Lazarević ili policijom.

- Poštovani prijatelji, mnogo puta do sada ste svojim angažovanjem pomogli da se neka deca i odrasli pronađu posle naših objava. Opet smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svi na ispitu, po svemu sudeći situacija je ozbiljna i molim sve vas da podelite objavu. Hvala u moje i u ime porodice nestale devojke - napisao je on.

Njegov status je podeljen više stotina puta, tako da se nadamo da će ovi napori uroditi plodom.

Inače, Jelena je nestala u petak oko 23.30 sati, na širem području Bulevara Kralja Aleksandra, tačnije u obližnjem kafiću u kojem je radila.

Ona je poreklom iz Prijepolja, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu i svi imaju samo reči hvale o njoj.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook,   Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac Tijane Juric upozorava na ozbiljnost situacije povodom Jeleninog nestanka Opet smo svi na ispitu molim vas podelite objavu

Izvor: medio.rs, 04.Jun.2017

- Po svemu sudeći situacija je ozbiljna i molim sve vas da podelite objavu - napisao je on..Još jedan nestanak devojke Jelene Lazarević (26) u Beogradu, uznemirio je javnost, ali i oca otete i svirepo ubijene Tijane Jurić (15) iz Subotice – Igora Jurića. ..On je na svom Fejsbuk profilu...

Nastavak na medio.rs...

Otac Tijane Jurić upozorava: Situacija je ozbiljna, opet smo svi na ispitu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2017

Otac otete i svirepo ubijene Tijane Jurić napisao je na svom Fejsbuk profilu status u kojem poziva poznanike da se priključe potrazi za Jelenom Lazarević (26), koja je nestala u petak uveče u Beogradu...Njegov status je podeljen više stotina puta, a mi ga prenosimo u celosti..."Poštovani prijatelji,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.