Osmoro siročadi umrlo od gladi u Avganistanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2021, 14:44

Osmoro siročadi umrlo od gladi u Avganistanu

Bivši član avganistanskog parlamenta Mohammad Mohaqiq saopštio je da su tela osmoro dece bez roditelja koja su umrla od gladi pronađena u zapadnom delu glavnog grada Kabula. U izjavi objavljenoj na Facebook-u 24. oktobra, Mohaqiq je naveo da su deca umrla u Kabulu pre oko tri nedelje. On je naveo da ih je sahranio lokalni mula i stanovnici naselja u kojem su pronađeni. Lokalni mula Mohammad Ali Bamiani izneo je detalje o smrti dece, navodeći da je najstariji imao oko osam godina, a da je...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"NISU IMALI NIKOGA" Osmoro siročadi UMRLO OD GLADI u Avganistanu

Izvor: Blic, 24.Okt.2021

Bivši član avganistanskog parlamenta Mohamad Mohakik saopštio je da su tela osmoro dece bez roditelja koja su umrla od gladi pronađena u zapadnom delu glavnog grada Kabula.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.