Orlić: Đilas je taj koji je pomahnitao, ali od ljubomore

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 17:17

Orlić: Đilas je taj koji je pomahnitao, ali od ljubomore

Vladimir Orlić odgovorio je na društvenoj mreži Iks na komentare opozicije o rečima Aleksandra Vučića za šefa posmatračke misije Stefana Šenaha.

"Kad pomenu mahnitanje: kanda je pomahnitao sam, od ljubomore," započeo je Orlić.

"Šenah da mu dirne u titulu lopuže, a zna se da je najveća lopuža - Đilas?! Samo polako: svako ima svoju zonu u kojoj operiše. Među lopužama u regionu Kad pomenu mahnitanje: kanda je pomahnitao sam, od ljubomore. Jugoistočne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrope, Đilas ostaje - bez konkurencije. Je li sad u redu?" napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vladimir Orlić poručio: “Među lopužama u regionu Jugoistočne Evrope, Đilas ostaje bez konkurencije!”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Feb.2024

SRBIJA – Rekao je da svako ima svoju zonu u kojoj operiše Nakon što je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić poručio da šef posmatračke misije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Stefan Šenah ne zna ni ko je dobio najviše glasova na izborima, koje je sam pratio,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.