Izvor: Danas, 29.Feb.2024, 16:11

Dragan Đilas odgovorio na Vučićevo prozivanje Stefana Šenaha

"Najnoviji pomahnitali napad Aleksandra Vučića na šefa posmatračke misije Saveta Evrope Stefana Šenaha koga je nazvao belosvetskim prevarantom i poznatom lopužom, potvrđuje da je Vučić najbolji đak Vojislava Šešelja i da se vratio na fabrička podešavanja", navodi se u pisanoj izjavi Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde i jednog od lidera opozicione koalicije Srbija protiv nasilja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orlić: Đilas je taj koji je pomahnitao, ali od ljubomore

Izvor: B92, 29.Feb.2024

Vladimir Orlić odgovorio je na društvenoj mreži Iks na komentare opozicije o rečima Aleksandra Vučića za šefa posmatračke misije Stefana Šenaha..."Kad pomenu mahnitanje: kanda je pomahnitao sam, od ljubomore," započeo je Orlić..."Šenah da mu dirne u titulu lopuže, a zna se da je najveća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.