Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je bila najveća Koenova ljubav (VIDEO)

Marien Džensen umrla je četiri i po mjeseca prije Koena. Na svojoj službenoj stranici se oprostio od nje riječima: "Ljubav nikad ne umire".

Kanadski pjevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, navodi se na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, prenjeli su brojni svjetski mediji. Život ovog uspješnog kanadskog muzičara obilježila je i neizmjerna ljubav prema ljepotici Merien Džensen, koja je bila manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz Norveške.

Koen ju je upoznao 1960. godine na ostrvu Hidri u Grčkoj. Tamo je kupio kuću u kojoj je često boravio, a onda je jednog dana upoznao ženu koja mu je uljepšala i uništila život.

Merien je živela sa tadašnjim mužem, piscem Akselom Džensenom i sa sinom. Nakon što se rastala sa njim, ubrzo se uselila kod Koena.

"Bio je opsednut njom", navodi muzičarev biograf.

Podsticala je njegovu kreativnost, postala mu je sve u životu. Ljubavnica, žena, majka, sestra... Nakon nekoliko godina veze, ljepotica je počela da ga iscrpljuje, uništava i ponaša se odvratno prema njemu.

Razlog raskida veze, Koen je naveo u pjesmi "So long, Marianne", u kojoj je naveo da se ljudi mijenjaju, ali da ljubav ostaje.

Njegovi prijatelji kažu da je ona do kraja njegovog života ostala njegova tiha patnja...

(B92)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ona je bila Koenova najveća ljubav: Lepotica koja ga je uništila i koju nikad nije preboleo

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2016

Kanadski pevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, a život ovog uspešnog kanadskog muzičara obeležila je i neizmerna ljubav prema lepotici Merien Džensen, koja je bila manekenka iz Norveške...Marien je umrla četiri i po meseca pre Koena. Na svojoj službenoj stranici se oprostio od nje rečima:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.