Oglasi stižu i u Facebook Messenger

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Jan.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasi stižu i u Facebook Messenger

Tokom proteklih nekoliko godina Facebook je učinio velike napore da korisnike natera da migriraju na Messenger aplikaciju, pa tako umesto da budu u stanju da ćaskaju u okviru društvene mreže, moraju da skinu zasebnu aplikaciju u tu svrhu

Čak i na veb verziji Facebook je usvojio Messenger korisnički interfejs, ali je tek sada otkriven pravi razlog ovakvih promena.

U upisu na Messenger Blogu, Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je najavio da testira način kako da donese oglase na Messenger aplikaciju. Pretpostavka je da ovo ne bi bilo moguće u pravom smislu da je Facebok zadržao stari sistem ćaskanja u okviru društvene mreže. Kako se navodi, oglasi neće moći da budu isključeni, ali će korisnici moći da ih sakriju ili da prijave oglase koji nisu relevantni. Da li će takvi oglasi naći put da iskustva korisnika ostaje da se vidi.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.