Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi

Već neko vreme vodi se "rat" u Demokratskoj stranci između dve frakcije, a ovog puta tema je poslanik u Narodnoj Skupštini, Radoslav Milojičić Kena.

On je sa svog Fejsbuk profila odgovorio na optužbe da je “sitni demokratski profiterčić” zbog kojih je “cela DS godinama stigmatizovana”.

Na optužbe i izjavu da "lustracija u DS-u treba da počne od njega", Kena navodi propuste prethodnog stranačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rukovodstva iz 2012. godine.

"Tako je, nas lopove koji smo ostavili 5 miliona evra, nas lopove koji smo uzeli milione na reklame preko DS, nas lopove koji smo dobili stranku sa 22% a ostavili na 6%, nas lopove kojima je Vučićević bio glavni i odgovorni urednik PRESA, nas lopove koji smo bili suvlasnici PINKA do 2015, nas lopove koji smo trčali kod Vučića, a on nas postavio za predsednike KSS, nas lopove koji smo napustili DS čim više nismo mogli da budemo predsednici, nas lopovi koji smo za predsedničke izbore 2017. ćutali i lutali, nas lopovčine koji smo napravili firmu na zemljišti Demokratske stranke, nas ološe i stoku koja kamataši rošenu stranku treba oredložiti svakako za lustraciju, a i nešto gore", napisao je Kena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.