Izvor: Blic, 13.Feb.2020, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO GDE JE NESTAO POZNATI TV KUVAR Markus "pao" u Sloveniji sa tri litra amfetamina

Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, piše Jutarnji list.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski mediji otkrivaju razlog nestanka poznatog srpskog kuvara

Izvor: B92, 13.Feb.2020

Poznati kuvar Dejan Markus uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama...Kako saznaje Večernji, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju, a u automobilu je imao, kako navode, pravi mali...

Nastavak na B92...

Poznati TV kuvar "pao" u Sloveniji sa tri litra amfetamina

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2020

Dejan Markus, zvijezda TV emisija čija je sestra prije nekoliko dana objelodanila na Facebooki da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, piše Jutarnji list.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"U ŠOKU SAM ŠTO JE DEJAN UHAPŠEN ZBOG DROGE, ON ČAK NIJE NI PUŠAČ" Sestra poznatog TV kuvara čeka susret sa bratom u zatvoru u Ptuju

Izvor: Blic, 13.Feb.2020

Kuvar i TV zvezda Dejan Markus, koji je 7. februara nestao u Hrvatskoj i koji je, prema pisanju hrvatskih medija, uhapšen u Sloveniji sa tri litra amfetamina u automobilu, mogao bi da se sutra tokom dana susretne sa sestrom Jelenom u pritvorskoj jedinici u Ptuju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.