Hrvatski mediji otkrivaju razlog nestanka poznatog srpskog kuvara

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji otkrivaju razlog nestanka poznatog srpskog kuvara

Poznati kuvar Dejan Markus uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.

Kako saznaje Večernji, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju, a u automobilu je imao, kako navode, pravi mali “bingo”, koji su otkrili slovenski policajci u pretresu vozila.

Večernji navodi da iz pouzdanjih izvora saznaje kako je Markus prevozio amfetamin, tačnije tri litra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u pretresu. Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policiju na obradu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Dok su za njim intenzivno od vikenda, dakle šest dana, tragali članovi porodice, poznanici i prijatelji, Markus je bio iza rešetaka, u zatvorskoj ćeliji u Mariboru.

Ranije je Indeks objavio da se srpski kuvar Dejan Markus, prema nezvaničnim navodima, nalazi u zatvoru u Sloveniji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU SRPSKOG KUVARA: Dejan Markus "pao" u Sloveniji sa tri litra amfetamina?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2020

Kulinarski majstor uhapšen je 7. februara u Sloveniji...Kako prenose hrvatski mediji Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.