NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU SRPSKOG KUVARA: Dejan Markus pao u Sloveniji sa tri litra amfetamina?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2020, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU SRPSKOG KUVARA: Dejan Markus "pao" u Sloveniji sa tri litra amfetamina?!

Kulinarski majstor uhapšen je 7. februara u Sloveniji.

Kako prenose hrvatski mediji Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.

Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju. U automobilu je imao pravi mali ''bingo'', koji su otkrili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slovenački policajci u pretresu vozila. Markus je prevozio tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u pretresu, prenose hrvatski mediji.

Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Dejan Markus je odmah lišen slobode. Stavljene su mu lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Beogradski kuvar nastanjen u Zagrebu Dejan Markus, koji se u Srbiji proslavio emisijom "Kuvati srcem" poslednji put je viđen 6. februara. Pošto se danima nije javljao prijateljima i porodici, oni su njegov nestanak prijavili policiji. Od tada, pa sve do danas, za njim je intenzivno tragala hrvatska policija, a uključili su se i brojni prijatelji i poznanici ove porodice.

Ako imate bilo kakvu informaciju o mom bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobilnom i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24. Poslednji put sam se s njim čula preko poruka 6. februara, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvesnost i očaj.

Ovim rečima za hrvatski hrvatske medije govorila je Jelena Markus, Dejanova sestra.

Prema njenim rečima, Dejan je svom prijatelju stanodavcu kazao da će možda ići u Split na jednu manifestaciju vina i da će se vratiti u subotu uveče.

- Nije se vratio u stan ni u subotu ni u nedelju. Prijatelj ga je u stanu tražio, ali bezuspešno. Kontaktirali smo i prijatelje u Splitu kod kojih je možda mogao da odsedne i kojima je rekao da će se javiti ako dođe, ali nije. Zvali smo i hotele. Dejana nigde nema - govorila je sestra nestalog kuvara.

Na pitanje da li je imao novčanih ili ljubavnih problema zbog kojih možda mogao da se udalji na neko vreme kako bi "posložio" stvari u tišini, otkriva da za ljubavne probleme ne zna, ali da mu posao u poslednje vreme nije bio plodonosan.

- Početkom godine odlučio je da reguliše svoje poslovne nedaće. Pokušavao je da se iskobelja iz problema, jer mu je u poslednje vreme posao išao slabo. U Zagreb je došao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je preko 1900 epizoda serije "Kuvati srcem". Kuvar je po profesiji, bavio se i ugostiteljstvom, a bio je i direktor i menadžer jednog hotela u Srbiji. Međutim, kako se menjala vlast, odlučio je okrenuti novu stranicu - objašnjava sestra, dodajući da je za Hrvatsku bio vezan više nego ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.