Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2022, 11:25

Novosađanka 2 godine čuva skupoceni sat: “Prevaranti zovu ali ne znaju za emotivnu posvetu”

Poštenih ljudi i dalje ima, a među njima je i Novosađanka Maja koja je sasvim slučajno došla u posed skupocenog sata koji čuva pune dve godine, koliko traje i njena potraga za vlasnikom.
Naime, na Facebook grupi „Novosađanke“ osvanula je fotografija sata koju je objavila Maja R. u cilju da ga vrati vlasniku.
Skupoceni sat je pre dve godine u Novom Sadu našao Majin sin i od tada su u potrazi za vlasnikom, ali bezuspešno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Maja kaže da su se kao vlasnici sata javljali mnogi, ali je lako mogla da shvati da su u pitanju prevaranti jer sat ima predivnu posvetu čji će sadržaj znati samo pravi vlasnik.
– Samo da ugledam lice osobe čiji je sat i koliko bi ta osoba bila srećna. To bi za mene bila ogromna radost i sreća, srce bi mi bilo puno – dodaje Maja za Telegraf.rs.
Njeno zalaganje i apeli da se vlasnik pronađe su naišli na veliki broj pohvala i pozitivnih komentara.
Maja se nada da će se vlasnik ipak naći, a sat je, kako kaže, do tada na sigurnom.
Izvor: Telegraf.rs
5 korisnih saveta Novosađanke kako da uštedite u Beogradu: Ne dajte 150 dinara, to je preskupo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.