Novine: Đilasovi šetači izlaze na izbore, Ekonomija ključ za rešenje Kosova

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Đilasovi šetači izlaze na izbore", "Ekonomija ključ za rešenje Kosova"

Dnevna štampa u izdanju za sredu se najviše bavi virusom koji dolazi iz Kine.

"Politika" piše da su "Zbog novog smrtonosnog virusa termo-skeneri na aerodromima", a "Novosti" prenose reči ministra Lončara koji kaže: "Na oprezu smo, nema mesta panici".

"Blic" je sa Ričardom Grenelom razgovarao o uvođenju avio-linije Beigrad-Priština i tom prilikom rekao da je "Ekonomija ključ za rešenje Kosova".

"Kurir" se bavio suđenjem "ubici sa Fejsbuka" i prenosi reči oca ubijenog Miloša Mileusnića: "Kao da mi je ubio psa, a ne sina", a Alo kaže da "Đilasovi šetači izlaze na izbore".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 22. januar 2020. godine

Izvor: Beta, 22.Jan.2020, 10:54

Dnevne novine u izdanjima za sredu, 22. januar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o predlogu sniženja izbornog cenzusa sa pet na tri odsto koji je poslat u skupštinsku proceduru, o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, o novom koronavirusu i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.