Izvor: Luftika.rs, 04.Apr.2024, 10:06

Novinarka koja je u Beču došla do Rumunke sa snimka: “Ljuta je i uplašena”

Novinarka uglednog austrijskog portala “Kosmo” koja je stupila u kontakt sa rumunskom državljankom A.C.S. (36) koja živi i radi u Beču, a koja je na snimku sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić uključila se u jutarnji program Kurir televizije.
Ispričala je kako je stupila u kontakt sa Rumunkom koja se vidi na snimku.
– Preko Fejsbuk grupe sam zamolila da se objavi apel da se za tim dvema ženama i detetom traga. Jedna naša žena je rekla: “Ovo je moja koleginica.” To je za mene bio alarm. Uspela sam da stupim u kontakt prvo sa tom našom ženom. Ona mi je rekla da su njih dve koleginice i da su medicinske sestre. Rekla sam da odmah zove koleginicu i tražila njen broj. U međuvremenu sam kontaktirala...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.