Izvor: Blic, 03.Apr.2024, 12:38

POLICIJA KORISTI SISTEM 5 TAČAKA Živojin iz Beča otkriva nove detalje o snimku devojčice koja liči na NESTALU DANKU: "Sa tim ima više problema..."

- Bečka policija je javila da ima pomaka u potrazi za nestalom Dankom Ilić i dve žene sa snimka! Kažu da su napravili i foto-robote, svi se ovde nadamo da će naći devojčicu. Problem je što je loš snimak i što je bio mrak, pa je pitanje da li policijski sistem (za identifikaciju pomoću) pet tačaka (na licu) može da prepozna lica devojčice i dve žene sa snimka - kaže za "Blic" Živojin Trifunović, Srbin koji već 51 godinu živi u Beču.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javni tužilac Austrije se uključio u potragu za Dankom, sumnja se na otmicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2024

Bečka policija zatražila je danas po nalogu javnog tužioca Austrije objavljivanje novih fotografija na kojima se vidi devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"OVO JE MOJA KOLEGINICA": Srpska novinarka iz Beča otkrila detalje identifikacije žene sa snimka, policija im se IZVINILA: Ljuta je, uplašena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2024, 08:28

Novinarka uglednog austrijskog portala "Kosmo" koja je stupila u kontakt sa rumunskom državljankom A.C.S. (36) koja živi i radi u Beču, a koja je na snimku sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić uključila se u jutarnji program Kurir televizije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.