Novi ”dribling” Zdravka Mamića

Izvor: RTS, 30.Mar.2020, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ”dribling” Zdravka Mamića

Kontroverzni i nezvanični vlasnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić objavio je na svom Fejsbuk profilu iznos plata trenera Nenada Bjelice i njegovog stručnog štaba.
Alfa i omega ”modrih” sa Maksimira se javio iz bekstva, iz Međugorja, preko Fejsbuka, i objavio sliku grafičkog prikaza plata Dinamovog stručnog štaba u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednjih 20 meseci.

Tako je otkriveno da je prvi trener Nenad Bjelica u tom periodu inkasirao 24.385.673,01 kunu, što je oko 3.200.000 evra.
Njegovi saradnici, koji su inače otpušteni pre nekoliko dana, zarađivali su znatno manje ali prilično dobro za hrvatske uslove, te su svi zajedno ukupno Dinamo ”koštali” nešto malo manje od pet miliona evra.
”Mesi i saigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Kristijano Ronaldo, Juventus, Bajern Minhen i mnogi drugi su se solidarisali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi deo tereta. Sve uspehe klub je nagradio, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uslove rada kakve nema niko u ovom delu Evrope, a to će raditi i ubuduće. Game over (Igra je gotova)”, napisao je Mamić. 
Ceo sukob grupe trenera koja je Dinamo odvela do dve titule i veoma uspešnog nastupa u Evropi i uprave kluba nastao je kada su oni, zajedno sa igračima, odbili da se odreknu trećine svojih plata, već su insistirali da pregovorima sa upravom kluba, koja je i dalje pod kontrolom kontroverznog Zdravka Mamića.
Podsetimo, Mamića hrvatsko pravosuđe tereti za protivpravno prisvajanje 170 miliona kuna (oko 22 miliona evra) na transferima igrača tokom prethodnih godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mamiću prekipelo, objavio plate trenera Dinama, uz poruku: ''Game over''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020

Sve to je objavio večeras na svom Fejsbuk profilu...Ne stišava se bura u Dinamu u oko njega, a posle odluke čelnika kluba da smanje plate trenerima i igračima zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa...Podsetimo, oni su to odbili, a uprava je uzvratila otkazima članovima stručnog štaba Nenada...

Nastavak na Sportske.net...

Mamić dobio ekspresni odgovor!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020

Nismo ni sumnjali, Zdravko Mamić ponovo izazvao brojne reakcije...Na njegovu večerašnju objavu na Fejsbuku, gde je obelodanio plate trenera Dinama Nenada Bjelice i njegovih saradnika, prvo je reagovalo udruženje ''Dinamo, to smo mi''...Oni podsećaju na milione evra koje je Dinamo pod vođstvom Bjelice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.