Mamiću prekipelo, objavio plate trenera Dinama, uz poruku: Game over! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamiću prekipelo, objavio plate trenera Dinama, uz poruku: ''Game over''! (foto)

Sve to je objavio večeras na svom Fejsbuk profilu.

Ne stišava se bura u Dinamu u oko njega, a posle odluke čelnika kluba da smanje plate trenerima i igračima zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Podsetimo, oni su to odbili, a uprava je uzvratila otkazima članovima stručnog štaba Nenada Bjelice.

Posle brojnih reakcija javnosti i velikog nezadovoljstva navijača potezom uprave, večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se oglasio i Zdravko Mamić, koji očigledno i dalje ima veliki uticaj na dešavanja u Dinamu.

On je na Fejsbuku objavio i koliko su Nenad Bjelica i članovi stručnog štaba zaradili u poslednjih 20 meseci, što ukupno iznosi oko 4.9 miliona evra, prema tim podacima (oko 37.3 miliona kuna).

I ne samo to, nego je naveo i najnoviji primer iz Barselone.





"Mesi i saigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski fudbaleri će mesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Kristijano Ronaldo, Juventus, Bajern Minhen i mnogi drugi su se solidarisali, te pokazali da se na muci poznaju junaci.







Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi deo tereta. Sve uspehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uslove rada kakve nema niko u ovom delu Evrope, a to će raditi i ubuduće. Game over", poručio je Mamić.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi kao Če Gevara zbog reakcije na ponašanje uprave Barselone

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 09:14

Reakcija Lionela Mesija na upravu Barselone zbog ponašanja kluba prilikom radikalnog smanjenja plata igračima zbog krize izazvane pandemijom virusa korona tema je i van granica Španije...Kapiten Barse i jedan od najboljih igrača sveta ogorčen je na upravu katalonskog kluba, jer je javno pritiskala...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.