Njihova krila su bila spremna, ali naša srca nisu: Potresna ispovest roditelja čija su deca zaljubljena poginula u Mančesteru (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihova krila su bila spremna, ali naša srca nisu: Potresna ispovest roditelja čija su deca zaljubljena poginula u Mančesteru (FOTO)

Identifikovane su još dve žrtve bombaškog samoubilačkog napada u Mančesteru, a u pitanju su Kloi Ruterford (17) i njen dečko Lijam Kari (19).

- Te noći naša ćerka je umrla i naš sin je umro, njihova krila su bila spremna, ali naša srca nisu - navele su u zajedničkom saopštenju porodice Ruterford (17) i Karija (19), preneo je BBC.

Foto: Facebook/Chloe Rutherford

Oni su naveli da su Kloi i Lijam "živeli za to da istražuju nova mesta i različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gradove".

- Želeli su da budu večno zajedno, a sada jesu - navele su porodice ubijenog para.

U napadu u "Mančester areni" u ponedeljak uveče na kraju koncerta američke pevačice Arijane Grande ubijene su 22 osobe.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Identifikovane još dve žrtve napada, tinejdžerski par

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2017

Identifikovane su još dve žrtve bombaškog samoubilačkog napada u Mančesteru, a u pitanju su Kloi Ruterford (17) i njen decko Lijam Kari (19).

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.