Niš: U Gradskoj upravi zabranjen Fejsbuk, radnici preterali

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: U Gradskoj upravi zabranjen Fejsbuk, radnici preterali

Radnicima Gradske uprave u Nišu u sredu je ukinuta mogućnost da preko računara pristupaju društvenim mrežama i Jutjubu, nezvanično saznaju Južne vesti.

Prema nekim saznanjima, ova vrsta zabave je toliko bila opšteprihvaćena među zaposlenima da je često dolazilo do zagušenja protoka interneta u računarima uprave.Svi radnici na računarima imaju internet, ali je pristup Fejsbuku zabranjen."Do sada su se radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << preko Fejsbuka dopisivali, slušali i gledali pesme i koncerte na Jutjubu, ali danas niko nije ni smeo da pita zašto za to više nema mogućnosti. Onda su postojale nekakve igrice gde hranite nekakve životinje i održavate farmu - što će pojedini sada moći da upražnjavaju, ali od kuće", ispričao je jedan od radnika uprave.(Izvor: Južne vesti)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.