Nina Badrić: Lepa Brena je mega ženska!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić: Lepa Brena je mega ženska!

Brena je pametna žena, prekrasna žena! Ona zna odavno da ja nju jako poštujem i da je jako volim. Ona je jedna mega-ženska, pohvalila je pevačica svoju koleginicu

Hrvatska pevačica Nina Badrić, iskoristila je svoje gostovanje u jenoj emisiji da pohvali svoju koleginicu Lepu Brenu, kao i njenu pesmu "Sanjam".

"Brena je pametna žena, prekrasna žena! Ona zna odavno da ja nju jako poštujem i da je jako volim. Ona je jedna mega-ženska. Ja nju pamtim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao jedan veliki fenomen. Kao osobu koja je apsolutno napravila najveći muzički uspeh na ovim prostorima.", kazala je Nina u emisiji "Tabloid".

Ona je otkrila i da ju je Brena najviše oduševila tokom njenog boravka u Beogradu.

"Oborila me je s nogu kao osoba. Nisam mogla verovati da jedna tako slavna žena može biti tako normalna, prizemna i jednostavna! To je meni bio veliki šok jer sam pre nje upoznala mnoge svoje kolege i onda ispadne da je Brena koja je postigla najveći uspeh, zapravo najprizemnija.", kazala je pevačica.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LJUBAV PREKO ŽICE: Sara i Ivan na Skajpu se uspavljuju zajedno!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014

Tek što su obelodanili da su u vezi, Sara je otputovala u Tursku, pa paru ne preostaje ništa drugo nego da svoju vezu održavaju preko društvenih mreža..Bivši farmeri Sara Trajanović i Ivan Marinković nedavno su obelodanili da su u ljubavnoj vezi, a pošto je manekenka, zbog poslovnih obaveza,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.