Neoprostiva greška Edija Rame

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neoprostiva greška" Edija Rame

Iz DSK poručuju da su Ramine "greške neoprostive" i traže objašnjenje video-snimka objavljenog na njegovom Fejsbuku, gde je Kosovo prikazano u granicama Srbije.

Novoizabrani poslanici Demokratskog saveza Kosova traže od Rame objašnjenje.

Arben Gaši iz tog saveza je u izjavi za prištinsku Gazetu ekspres rekao da se takve greške ne opraštaju.

"To se ne oprašta, čak i ako ju je nenamerno albanski premijer napravio", kaže Gaši.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Upitan da li bi Rama trebalo da se izvini zbog takve greške, Gaši kaže da bi trebalo barem da objasni situaciju.

Podsetimo, Edi Rama je na svom profilu na Fejsbuku objavio video-zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je tzv. Kosovo u okviru Srbije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSK traži od Rame objašnjenje o objavljenoj mapi

Izvor: Blic, 19.Nov.2019

Mapa na kojoj je kosovska teritorija u granicama Srbije, koju je ranije danas objavio albanski premijer Edi Rama, izazvala je buru reagovanja u Prištini, a iz DSK poručuju da su takve greške neoprostive i traže objašnjenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.