Neodoljivo: Ovo je ćerka Marka Zakerberga (FOTO)

Izvor: Story, 08.Dec.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljivo: Ovo je ćerka Marka Zakerberga (FOTO)

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg nedavno je postao otac, a danas je objavio i sliku svoje ćerke Maks.

Marka Zakerberga, Foto: Facebook

Zakerberg je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju njega i male Maks kako leže na krevet, uz komentar Rradostan uz malu Maks.

Nedugo nakon što je postao otac, Mark Zakerberg je rekao da će u svrhu promocije jednakosti i humanosti donirati 99 odsto vrednosti svojih akcija u Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Strip i film o životu osnivača Facebooka

Trenutna ukupna vrednost je oko 45 milijardi dolara.

Full of joy with little Max.

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, 8 December 2015

Mark i njegova supruga Prisila su, u Pismu našoj ćerki, istakli da žele da doprinesu građenju boljeg sveta za svoju ćerku i svu ostalu decu na svetu.

- Ovo je svet gde naša generacija može da unapredi ljudski potencijal i promoviše jednakost, tako što će izlečiti bolesti, obezbediti zdravstvenu zaštitu za svakoga, iskoristiti čistu energiju, povezati ljude, izgraditi snažne zajednice, smanjiti siromaštvo, omogućiti svima da uživaju u jednakim pravima i proširiti razumevanje među narodima - napisali su Mark i Prisila.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) PONOSNI TATA: Mark Zakerberg objavio prvu fotografiju sa ćerkom Maks

Izvor: Kurir, 08.Dec.2015

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg nedavno je po prvi put postao otac, a danas je objavio i prvu sliku svoje ćerke Maks...On je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju njega i male Maks kako leže na krevet, a slika je pokupila preko 500 hiljada lajkova kao i gomilu lepih komentara..."Radostan uz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.