(FOTO) PONOSNI TATA: Mark Zakerberg objavio prvu fotografiju sa ćerkom Maks

Izvor: Kurir, 08.Dec.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PONOSNI TATA: Mark Zakerberg objavio prvu fotografiju sa ćerkom Maks

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg nedavno je po prvi put postao otac, a danas je objavio i prvu sliku svoje ćerke Maks.

On je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju njega i male Maks kako leže na krevet, a slika je pokupila preko 500 hiljada lajkova kao i gomilu lepih komentara.

"Radostan uz malu Maks", napisao je ponosni otac u opisu fotografije.

Odmah nakon rošenja njegove ćerke, Mark je objavio kako on i njegova supruga planiraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poklone 45 milijardi dolara kako bi svet učinili boljim mestom za život dece.

"Ovo je svet gde naša generacija može da unapredi ljudski potencijal i promoviše jednakost, tako što će izlečiti bolesti, obezbediti zdravstvenu zaštitu za svakoga, iskoristiti čistu energiju, povezati ljude, izgraditi snažne zajednice, smanjiti siromaštvo, omogućiti svima da uživaju u jednakim pravima i proširiti razumevanje među narodima", napisali su Mark i Prisila u javnom saopštenju.

Full of joy with little Max.

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnivač Fejsbuka, ponosni tata male Maks

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2015, 00:10

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg nedavno je po prvi put postao otac, a danas je objavio i prvu sliku svoje kćerke Maks...On je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju njega i male Maks kako leže na krevet, a slika je pokupila preko 500 hiljada lajkova kao i gomilu lijepih komentara..."Radostan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zakerberg postavio dirljivu fotku sa ćerkom, a mnogi su ga bezveze napali

Izvor: B92, 09.Dec.2015

Mark je objavio fotografiju sa ćerkom Maks na svom profilu na ovoj društvenoj mreži, a do sada je ona prikupila već blizu pola miliona lajkova...Bez obzira na broj onih kojima se dopala fotka, jedan komentar je zaradio skoro 1.300 lajkova, a ne tiče se oduševljenja - baš naprotiv. U komentarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.