Ne sviđa vam se novi Facebook? Vratite stari uz jednostavan trik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 08:33

Ne sviđa vam se novi Facebook? Vratite stari uz jednostavan trik!

Ukoliko vam se ne sviđa novi dizajn društvene mreže Facebook, postoji način da se vratite na staro. U tome će da vam pomogne ekstenzija pod nazivom Old Layout.

Ekstenzija radi tako što će "zavarati" Facebook, odnosno vaš računar prikazati kao stariju verziju nego što zapravo jeste, pa će se tako društvena mreža starim izgledom prilagoditi navodnim specifikacijama uređaja.

Dovoljno je samo da preuzmete ekstenziju, i to je to. Možda ćete, eventualno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morati da ponovo učitate facebook kako bi došlo do promene. U okviru ekstenzije možete i da se vratite na novi izgled.

Old Layout je dostupan besplatno, a možete ovde da ga preuzmete za Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox i Microsoft Edge.

Važno je da znate da postoji i nekoliko ograničenja, odnosno mana kada koristite ovu ekstenziju.

Na primer, Facebook će stalno da vam šalje obaveštenja kako koristite stari internet-pregledač, možda nećete moći da pristupite nekim funkcijama koje novi Facebook ima, a može da se desi da u nekom trenutku facebook ukine podršku za pregledač iza kog se "krijete".

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.