Ne može nas rastaviti čak ni SMRT Razmenili poruke na Fejsbuku: Reči verenika glumice od kojih podilazi jeza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne može nas rastaviti čak ni SMRT" Razmenili poruke na Fejsbuku: Reči verenika glumice od kojih podilazi jeza (FOTO)

Ivana Mlađović, Plejboj model i epizodna glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja", koja je pronađena mrtva nakon što se navodno predozirala u jednoj kući u Kragujevcu, preko društvenih mreža razmenjivala je emotivne poruke sa svojim verenikom M. K, koji je u besvesnom stanju pronađen kako leži pored njenog tela.

Prema nezvaničnim saznanjima oboje su u sebe uneli veliku količinu droge, najverovatnije heroina. Ivana i verenik pronađeni su u kući njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja u subotu uveče. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje njenu smrt, dok je M. K. hitno prebačen u bolnicu.

Njih dvoje su nekoliko godina bili u vezi, a pre mesec dana su se i verili.

Na društvenim mrežama redovno su delili zajedničke fotografije i razmenjivali emotivne poruke.

Ona mu je ranije ispod zajedničke fotografije napisala da voli što joj uvek "čuva leđa".

- Lepo je imati muškarca koji ti čuva leđa, jer to je ljubav, a i poštovanje i uvek je uz mene šta god bilo. Velika podrška u mom životu - napisala je Ivana Milošu, na šta je on, takođe, odogovorio emotivnom porukom:

- I uvek ću i biti, do kraja života, šta god da se desi ti imaš mene, a ja tebe. Niko i ništa nas ne može razdvojiti, čak ni smrt, anđele moj. Volim te zauvek.

Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Playboy,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.