Nakon komentara na promenu njegove profilne fotografije, Arnold Švarceneger odbrusio fanu legendarnom rečenicom

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon komentara na promenu njegove profilne fotografije, Arnold Švarceneger odbrusio fanu legendarnom rečenicom

Glumac je promenom profilke na Facebook-u stavio do znanja da daje punu podršku presudi Američkog Vrhovnog suda prema kojoj parovi imaju pravo na istopolne brakove u svih 50 američkih država

Arnold Švarceneger

Arnold Švarceneger je i javno podržao donošenje zakona u Americi po kojem istopolni parovi mogu da se venčaju u Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tako što je svoju proflnu fotografiju na Facebook-u obojio bojama gej zastave.

Iako je ovakav gest oduševio Arnoldove brojne pratioce koji su mu se zahvalili na podršci koju im je pružio, ipak neki od njegovih fanova nisu bili zadovoljeni njegovom postupkom.

Jedan od pratilaca mu je napisao: Šta nije u redu sa tobom Arni? Moraću da odlajkujem ovu stranicu...

A Švarceneger mu je samo uzvratio legendarnom rečenicom: Hasta la vista, što je izazvalo pregršt reakcija na Facebook-u.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.