Najsrećniji posetioci upoznaće Sleša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najsrećniji posetioci upoznaće Sleša

BEOGRAD -

Pojedini kupci ulaznica za koncert gitariste Sleša, u Beogradskoj areni, 31. jula, imaće priliku da ga upoznaju, dobiju autogram i fotografišu se sa njim, saopšteno je danas iz Arene.

Svakog dana, do 31. jula, biće nagrađeno po dvoje kupaca ulaznica ili po jedan posetilac "Fejsbuk" strane "Jelen Piva", koji prvi tačno odgovore na postavljena pitanja.

Oni, koji na blagajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Beogradske arene kupe ulaznicu sa znakom "M&G" na poleđini, imaće priliku da upoznaju slavnog muzičara.

Sleš i njegov bend dolaze u Beograd, iz Rima, dan pre koncerta, u subotu, 30. jula. Organizaciju smeštaja preuzeli su na sebe, a u hotel su se prijavili pod duhovitim nazivima junaka iz crtanih filmova.

Pored vokala Majlsa Kenedija, sa Slešom će doći i gitarista i prateći vokal Bobi Šnek (Bobby Schneck), bas gitarista Tod Kerns (Todd Kerns) i bubnjar Brent Fitz.

Sleš na aktuelnoj turneji, u okviru koje prvi put gostuje u Beogradu, promoviše svoj debitantski solo album, a u Beogradskoj areni izvešće i najveće hitove grupa "Gans end Rouzis" i "Velvet Revolver". Predgrupa je domaći pank-rok bend "Ti brejk".

Ulaznice se prodaju po cenama od 2.700, 3.000 i 3.500 dinara.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.