NESTALA DEVOJČICA IZ ŽITIŠTA Majka objavila APEL, ako ste je videli odmah pozovite policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 21:07

NESTALA DEVOJČICA IZ ŽITIŠTA Majka objavila APEL, ako ste je videli odmah pozovite policiju

Na sebi je imala braon prsluk, plave farmerke, crvenu rolku, bele "najk" patike, kao i belu torbu.

Kristina Radomirović (14) iz Žitišta nestala je juče (02.11), a apel za pomoć podelila je njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako je rekla majka Dragana, devojčica je poslednji put viđena kod prodavnice "Persu" oko sinoć 17.10 časova, kada joj se gubi svaki trag.

- Molim sve ljude, prijatelje moje, ako neko vidi ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčicu da prijavi najbližoj policijskoj stanici ili na broj tel 0613088086, nestala je sinoć - napisala je njena majka u apelu.

Njena majka je potvrdila da je devojčica kod sebe imala telefon, ali da je isključen, kao i da policija traga za njom.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Kristini, možete se javiti porodici na broj 061/308-8086 ili pozvati Policijsku stanicu u Žitištu na broj 023/382-1012.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.