Izvor: Blic, 31.Jan.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLANA ŠALA Presela mu kupovina: Kupio je kuću, a bivši vlasnika mu je prethodno spremio BIZARAN POKLON

Karl Betson je odlučio da nasamari budućeg vlasnika svoje kuće, a pritom je dobro nasmejao brojne prijatelje i pratioce na Fejsbuku.

Za svoju neslanu šalu potrošio je samo dve funte, a radi se o lažnom kosturu kojeg je stavio ispod trema koji je nedavno počeo da renovira, javlja Mirror.

- Ovo će biti jako smešno kada za nekih 30 godina neki drugi čovek bude uzeo da renovira drvenu građu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što ja radim danas - napisao je u statusu.

Iako je zaradio brojne ovacije, bilo je onih koji njegovu šalu ne smatraju nimalo smešnom.

- Da, biće urnebesno kad desetak hiljada funti poreskih obveznika nadležne vlasti potroše na forenzičke istrage, umesto da stvarno spašavaju živote - jedan je od komentara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.